The web-site is now in readonly mode. Login and registration are disabled. (28 June 2019)

JIF2010 Timetable

DAY ONE10.00 – 11.00 – Registration, refreshments and Project Exhibitions 11.00...

Cloud created by:

JIF2010
7 May 2010

DAY ONE

10.00 – 11.00 – Registration, refreshments and Project Exhibitions

11.00 – 11.30 – Welcome from Sarah Porter and David Baker (plus housekeeping)

11.30 – 13.00 - Parallel Session One

  •  The Role of the Change Manager within Institutions - Room 1-04
  • Understanding Sustainability and doing it better - Room 1-02 &1-03
  • Writing to get your Project noticed - Room 0-03
  • Open Mic – Thunderbolts and Lightning #1 - Room 0-04
  •  11.30 – 12.00 – Project Showcase 1 (30 mins) - Room 1-05
  • 12.15 – 12.30 – Project Showcase 2 (15 mins) - Room 1-05
  • 12.45 – 13.00 – Project Showcase 3 (15 mins) - Room 1-05

13.00 – 14.30 – Lunch (standing buffet) and Project Exhibitions

13.10 – 13.40 – Lunchtime - Project Showcase 4 (30 mins) - Room 1-05

13.50 – 14.20 – Lunchtime - Project Showcase 5 (30 mins) - Room 1-05

 14.30 – 16.00 – Parallel Session Two

  •  IPR – Current Approaches and Future Impact - Room 1-04
  • Who’s responsible for Sustainability and Impact - Room 1-02 & 1-03
  • Promoting your Project to Different Audiences - Room 0-03
  • Open Mic – Thunderbolts and Lightning #2 - Room 0-04
  •  14.45 – 15.15 – Project Showcase 6 (30 mins) - Room 1-05
  • 15.30 – 16.00 – Project Showcase 7 (30 mins) - Room 1-05

16.00 – 16.30 – Refreshment Break

16.30 – 17.30 – The Impact of Open: transformational possibilities for education and research - Panel Q&A

17.30 – 17.45 – Closing words / evening arrangements

19.00 – Coach pickup to gala dinner venue

19.15 – pre-dinner drinks and dinner

23.00 – Coach return to campus

 

 DAY TWO

8.00 – 9.00 – Breakfast

9.00 – 10.00 – Project Exhibitions (inc’ illustrations from Open Mic day 1), checkout, refreshments

10.00 – 10.30 – Day 2 opening session (inc’ highlights of day 1)

 10.30 – 12.00 – Parallel Session Three

  •  Project Management Methodologies – Agile and Prince2 - Room 1-02 & 1-03
  • Community and Sustainability - Room 1-04
  • Engaging with Communities using Social Media and Networking - Room 0-03
  • Weathering the Storm – Finding Solutions to Significant Issues raised on day 1 - Room 0-04
  •  10.30 – 11.00 – Project Showcase 8 (30 mins) - Room 1.05
  • 11.30 – 12.00 – Project Showcase 9 (30 mins) - Room 1-05

 12.00 – 13.45 – Lunch (standing buffet) and Project Exhibitions

12.30 – 13.00 – Lunchtime - Project Showcase 10 (30 mins) - Room 1-05

13.15 – 13.45 – Lunchtime - Project Showcase 11 (30 mins) - Room 1-05

13.45 – 14.45 – 'The Big Idea' Dragons Den : new models for learning, research and libraries and responding to change - Auditorium

14.45 – 15.15 – Keynote speaker – Professor John Potter - Auditorium

15.15 – 15.30 – Closing words & wrap-up – Sarah Porter - Auditorium

15.30 – Closing refreshments, project exhibitions

Extra content

Embedded Content

Session Overview

Session Overview

added by JIF2010

Contribute

George Roberts
7:37pm 27 July 2010


Is this the discussion? So, what's a thunderbolt and lightning?

Contribute to the discussion

Please log in to post a comment. Register here if you haven't signed up yet.